Slow times!

Jag vet inte vad jag ska skriva om. Men jag håller på att samla information, sedan ska jag skriva om 2012 fenomenet hade jag tänkt. Det blir kul. 


Lycka till på halkan imorgon enkeli! Det kommer gå jätte bra :)

Inte alltid glad.

Varför gör det så ont att se någon man bryr sig om så ledsen?

...

Allting handlar inte om dig. "Tragiskt" hur folk kommunicerar genom bloggar ist för att säga saker som dom är, rakt ut till personen. "Den personen gör det han/hon tror ska såra den andra." Jo för det är ju verkligen menat så. Men det är lätt att säga saker man TROR, som jag fick lära mig av, ja du vet. Moget att kalla något någon annan skriver för tragiskt, när man inte har en aning om varför den personen skrev det. Utan rentav bara tror. Samtidigt som man själv gör "samma"sak. 

Jag kommer aldrig sluta ä***a dig HH. Men sluta tro..


Skitsamma, jag köpte spelet Assassin's Creed: Brotherhood idag, ska bli kul att spela då jag spelat dom 2 tidigare spelen i serien.

Du, jag och alla andra.



Människor förändras, vissa till det bättre och vissa till det sämre. Är det rätt att döma en människa man inte vet någonting om? Självklart inte. Folk som ändrar på sig för någon annans skull är folk jag har ytterst lite respekt för. Man är den man är, ett orginal, så varför ska man då låta någon annan ändra på en, ändra på dom principer man står för? Det är inte rätt. Alla människor är olika och ser saker på olika sätt. Inte alltid givetvis, men din tanke är din egen, ingen annans. Varför ska man då tillåta någon annan att ändra på alla tankar man har. 


Att ta åt sig av negativa saker någon annan människa säger till en är även det fel. Vissa har ett svagare psyke och tar åt sig och mår fruktansvärt dåligt av det. Är det deras fel att dom inte har ett starkt psyke? Nej. Folk manipulerar andra människors svagheter och utnyttjar varje tillfälle som ges. Den som har ett svagt psyke ska träna sig att inte ta åt sig av saker han/hon själv vet inte stämmer. Varför ska man lägga ner energi på något man inte kan övervinna, när man istället kan blocka ut allt det negativa och bygga upp tron på sig själv och sitt psyke. Sorg, ilska och förtvivlan får inte världen att sluta, världen slutar när du dör. Tills dess har man mer skit att ta emot, men ta det på rätt sätt, och ge lite tillbaka också! 

Att träna dig att släppa saker du är rädd att förlora är också det fel. Folk som tömmer sina känslor medvetet kan därför inte döma andra. Dom som älskar dig kommer alltid ställa upp för dig, oavsett vad som än händer. Människor som tror att dom är ensamma har fel. Låt dig aldrig påverkas av vad andra tycker om dig, va den du är och kämpa för det du tror är rätt. Överge ALDRIG dig själv, sälj aldrig dina känslor för någon annan. Låt aldrig någon bestämma vad du ska tycka och tänka. Måla din egen bild, och kliv in i världen på ett nytt sätt. 

Du är den starkaste människan du känner, överge aldrig din själ.

MVG.

I love you til the day i die. 

You got your wish, you'll never hear from me again.

RSS 2.0